• Diepe buiging voor JéDé

  Jan Dirk Tiggelman, wie kent hem niet. Een Green Heart in Heart en nieren. Hij dacht honkbal, ademde honkbal en was één van de meest betrokken vrijwilligers die onze club heeft gekend. Liefde voor het spel, een hart voor de club, kennis van zaken en een enorme betrokkenheid. Afgelopen dinsdag hebben we afscheid genomen van een gewaardeerde "collega" en bestuurslid.

  Coach, jeugdopleider, adviseur, vraagbaak en honkbalvader. Geen klus te gek of hij nam het op zijn schouders. Van loodgieter tot verbinder tussen de club en de KNBSB. 

  Jan Dirk ziet geen kans meer om zijn drukke werkzaamheden bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie te combineren met zijn inzet voor de Green Hearts. 

  We danken hem voor zijn tomeloze enthousiasme. Hoewel wij het allen erg jammer vinden, respecteren we zijn keuze en wensen we hem veel succes met zijn carrière. 

  Daarbij willen we zijn vrouw Monique niet vergeten. Ook zij is altijd erg betrokken geweest bij onze club. Zo was zij o.a. verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse familietoernooi. 

  We hopen dat we hen beiden nog regelmatig op de club tegenkomen.