• Sponsor worden

  Green Hearts is een honk- en softbalvereniging met ambitie. Wij zijn dan ook op zoek naar serieuze sponsorpartners die deze ambitie met ons willen delen. 

  Wij gaan verder dan "gewoon" een contractuele verbintenis met een potentiële sponsor. Groter worden door meer leden enthousiast te maken voor onze vereniging en hiermee de honkbal sport nog populairder te maken doen we samen met u! 

  Wereldwijd heeft de honkbalsport een consistent positief imago waarbij kracht, snelheid, souplesse en tactiek de sleutelwoorden zijn. 

  Green Hearts is een Montfoortse vereniging en bestaat al 25 jaar! Wij hebben een groeiend ledenbestand van 65 actieve spelers, veel vrijwilligers geleid door een gedreven bestuur. 

  Wij spelen in de regionale KNBSB wedstrijdcompetitie met 5 honkbal- en 1 softbalteams. Onze sportprestaties worden regelmatig gepubliceerd in de regionale kranten en digitale media. Onze website www.greenhearts.nl wordt landelijk veelvuldig bekeken waarbij de Randstad de grootste bezoekersconcentratie heeft. Uw bedrijfslogo met een hyperlink naar uw eigen website krijgt hierdoor een optimale naamsbekendheid. Het baseball field van de Green Hearts is gelokaliseerd in Linschoten op sportpark "Rapijnen". Dit sportpark wordt gedeeld met drie andere sportverenigingen met wekelijks veel sportieve supporters. 

  In het zomerseizoen zijn zowel op het honkbalveld als op het softbalveld ieder weekend wedstrijden te zien. Er worden ongeveer 45-50 wedstrijden per jaar gespeeld. Toenemende groei in onze jeugdopleiding en gehandicaptenhonkbal legitimeert op korte termijn de uitbreiding van een extra Beeball veld. 

  Indien gewenst kunnen wij met onze getalenteerde honkbaltrainers voor u en uw klantrelaties professionele honkbalclinics verzorgen. Eens per jaar organiseren wij een gezellige sponsordag om u als sponsor te bedanken. U wordt dan uitgenodigd om een wedstrijd van ons 1e team te komen bezoeken. Indien gewenst kan een lid van onze vereniging u haarfijn de regels van de sport uitleggen. Aansluitend hebben wij een gezellige barbecue met uiteraard heerlijk vlees en lekkere drankjes. 

  Met uw sponsorbijdrage kunnen we gezamenlijk onze ambities realiseren!