• TWEE KAMPIOENSCHAPPEN VOOR HONKBALLERS GREEN HEARTS

  Zowel de aspiranten als de senioren van honkbalvereniging Green Hearts uit Linschoten zijn

  uitgeroepen tot kampioen in hun competities.
  Vanwege de coronacrisis speelden de Linschotense honkballers een aangepast seizoen. De eerste wedstrijden konden pas in juli worden gespeeld en half oktober kwam door de aangescherpte coronamaatregelen een abrupt einde aan het seizoen. Toch wisten beide teams dankzij goede slagbeurten, goede pitching en mooi veldwerk een uitstekend resultaat in 2020 te boeken.

  Honkbalbond KNBSB heeft bepaald dat het team dat de meeste punten heeft behaald bij een gelijk aantal gespeelde wedstrijden de kampioen is van de betreffende klasse.

  De Green Hearts aspiranten werden met 14 punten uit 7 wedstrijden in de derde klasse Poule D ongeslagen kampioen, gedeeld met Houten Dragons. De Green Hearts senioren werden met 18 punten uit 10 wedstrijden kampioen in de derde klasse Poule A. Voor de senioren was het een extra bijzondere prestatie, aangezien ze vorig jaar ook al kampioen werden in de vierde klasse.
  Green Hearts is de honkbal- en softbalvereniging van Woerden en Montfoort en is gevestigd in Linschoten.

  ’s Zomers trainen en spelen de honkballers op hun onlangs vernieuwde veld op sportpark Rapijnen. In de winter trainen de honkballers in de Regenboogzaal in Woerden.