• De aspiranten werden vorig weekend kampioen in de tweede klasse, poule C. De spelers van coaches Menno en Nico versloegen in een uitwedstrijd de Orioles uit Bergschenhoek knap met 8-1. Ook de junioren behaalden het kampioenschap in de tweede klasse (poule D) op zondag, door een 13-0 overwinning op rivaal Schiedam.

    Ook de junioren onder leiding van coaches Merijn en Marco speelden een uitstekend seizoen met 158 runs voor en slechts 71 runs tegen in de tweede klasse. In hun poule zijn nog 3 speelrondes te gaan, maar met 11 gewonnen wedstrijden zijn de Green Hearts niet meer in te halen. De Aspiranten wonnen met goede pitching, mooi veldwerk en uitstekende slagbeurten 16 van de 18 wedstrijden. Zij scoorden 180 runs en kregen slechts 55 runs tegen, waardoor ze met nog 1 speelronde te gaan niet meer kunnen worden ingehaald door rivaal Braves uit Gouda.

    Kampioenschappen 2018